Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Thursday, November 04, 2010

Fobia ! ! !

Semua orang ada perasaan takut dan geli terhadap sesuatu perkara, betul tak? Samalah juga dengan Cha. Paling takut dengan tikus dan cicak! Pernah dulu masa kecik tikus lompat atas kepala Cha! ada lagi satu kejadian , masa tuh Cha tengah jalan-jalan , lepas tuh ada tikus , then tetiba tikus tuh nampak Cha ! Tikus tuh terkejut , Cha pun sama  terkejut! Dua-dua terkejut dan takut antara satu sama lain, lastly tikus tuh nak lari daripada Cha , sesedap mak bapak dia je lari langgar kaki saya. Dan Cha dapat rasakan betapa nikmatnyaa badannya yang berbulu seakan taknak tumbuh, perut yang BUNTAL! ERggghhhh! Cicak pun sama sebab Cha tak suka dengan badan dia yang bergetah! Kucing Cha selalu main-main dalam rumah, kalau jumpa cicak dia akan tangkap cicak tuh then  main macam cicak tuh bola! Kalau cicak tuh dapat larikan diri, kucing Cha tuh dah mcm kucing gila korek sana... korek sini. masuk bawah almari yang sempit semata2 nak tangkap cicak tuh balik! padahal badan dia tuh dah laa besar gedabak! kang tersepit mati celah2 dah satu hal. Klau ada cicak yang mati atas lantai, confirm tuh mesti kerja kucing Cha ( si putih) . cha la jadi mangsa nak buang mayat cicak tuh. eeiiii.. Cha selalu guna penyapu yang paling buruk sekali untuk buang cicak tuh, dah laa badan melekit mati dekat lantai!! ngerii!



Ada guy tanya saya kat formspring, dia mengingatkan saya teringat balik kepada mimpi seakan indah?! no ! mimpi ngeri gila pasal tikus ! Arghhhhh. taip pasal benda ni pun badan Cha dah naik geli satu badann >,<"

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)