Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Wednesday, November 17, 2010

Damn Faker . Omaiiigodddddd !







Here i hav one of annoying story to share wif all of you! About a fucking faker! Bukan sahaja suka menggunakan gambar-gambar orang lain, malah mengaku dia tuh TUAN PUNYA GAMBAR. Amik gambar yang "hot" , handsome or else yang sedap mata memandang. Yang muka-muka pecah longkang tak mau pulak curik gambar.



Lepas gambar dah curi, nama pun mesti kena "hot" juga kan. Tukar la nama yang sedap didengar. biar orang lain jatuh hati dengan dia. sebab bukan sahaja handsome tapi ada nama yang bagusss gituuu! :)



Tuh baru sikit, ada lagi Cha nak cerita. Info-info kat profile pun mesti la kena ala-ala "hot" jugak.
Study kat mana?? Dikatanya Limkokwing study graphic design.
Stay ? Johor Bharu 
Hobbies ? Swimming .
Mixed ? Bugis + Arab + Malay + China ( kalau boleh semua kaum dia nak letak ) -,-.
Letak juga nama company , kononnya company dia bina sendiri hasil titik peluh. Bila orang lain tanya ? Katanya alahh, selain study I ada company sendiri laaa.
Employer ? Hartanah company .. What the fish !!?? Nak kencing akuu, tak kan dapat laa. Kejap kata kucing, kejap kata anjing.
Study,, Kerja kat hartanah company,, Syarikat sendiri ( syrikat yang langsung takde kena mngena dengan hartanah ) Tiga benda dilakukan sekali gus ! Mmg siapa yang suka kau, mmg betul2 bod*h ! Sebab dia senang2 kena tahi dengan kau!




Study kat limkokwing, speaking mesti terer kan. Tapi yang ni takk. Dikatanya "kita kan duduk Mlaysia, ckp bhasa melayu sudahh" omaigodd! terbuka bekung sendiri..
Bila orang bertanya soalan "Where do u live in?" Dijawabnya "ohh im Okayy :) "  .
"Can you do me a favour?" Dijawabnya pulak "I like you" .
OMAIGODDDDDDD!!! 
Takutnyaa dengan org mcm ni. berapa megabytes la boleh muat dlm otk dia?  
Takut bukan sebab dia tak reti english,, tapi sebab dia budgett HOT , cerita nak PONG PONG! tapi akhirnya ZERO!





Bukan nak menghina orang tak reti english,, langsung tak. sebab kita masih belajar dan HARUS belajar! Cuma yang mnakutkan ceritanya punya lah nak bikin gempak!! Padahal "nothing" !!



Bila dicakap "yang tuh bukan pic you kan?" Dijawabnyaa "hahaha, yang ni pic i laa, suka hati you la nak percaya ke tak"
Okayy FAKER mana nak mengaku kan. Pecah laa rahsia dia. hahaha. Tapi dari segi dia act pun mmg dah tahu yang dia faker! 



Kepada Faker ; 
Tolonglahh jgn nak menunjukkan kehebatan yang bukan anda  miliki. Cheers!

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)