Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, November 11, 2010

Can you be my good stalker?



Tentang semua post Cha sebelum ni, All Of You Are Not Allowed to kutuk-kutuk! Suka hati cha la nak post something that I think its an interesting topic. For the example here, How To Flirt? Tanda2 Kena Reject. this blog is mine! So? ang apa sebab nak buka cerita komen-komen pasal blog guwe? Kalau setiap hari Cha upload pasal hidup Cha, hari ni Cha pergi mana, Cha buat apa, Cha texting dengan siapa, cha fall in love dengan siapa.. Semua followers mesti rasa menyampah kan? Helooo, ingat aku ni CELEBRITY?  BITCH? nak buat semua tu. Lain la kalau-kalau bila aku dah besar, aku jadi artis ke, then pada masa tuh, korang tak dapat lagi daa nak baca TIPS dalam blog aku ni. Semuanya pasal rutin hidup aku. Tapi, malangnya, aku bukan celebriti . Can you get wht im writing bout right now? tolonglah jangan jadi seperti KG. you know whts KG?
















Kampung







Lagi satu, friendlist Facebook Cha tu dah berjela-jela dah page. Yang add, ramai. tapi yang menegur selepas ass add  sedikit. Bukan lah nak demand. tapi macam useless je semua friend tu, Rasa macam nak remove bagi tinggal 100 orang. boleh ke? sanggup ke aku? hehehe



P/S ; Sorry la cuz post hari ni ada pertunjukkan perasaan sikit daripasa miss Cha! hehe. bukan apa, dah lama sangat simpan. dah takleh simpan lagi daaa. haha ;)


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)