Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Saturday, October 16, 2010

What Should I do ?

Cha confius. Sama ada Cha perlu ke buang semua enrty-entry lama dalam blog Cha, I mean entry bulan-bulan lepas. Masa mula-mula Cha buat blog, Cha tulis ikut seronok ja. Tak fikir entry tuh akan memalukan diri sendiri dan entry itu menggambarkan kehidupan personal Cha. Bila Cha baca balik  semua entry tuh rasa macam kelakar pulak! hehe. Dalam hati Cha "Macam ni ke aku yang dulu? embarrasing! hahhaa" Tapi benda tuh semua kenangan dalam hidup cha. Nasib baik Cha baru buat blog tahun ni. Kalau Cha buat blog daripada tahun-tahun sebelum ni, mesti dah banyak gila cerita hidup Cha dah tulis yang memalukan Cha depan semua followers! hahaha. Masalah cinta, masalah kawan-kawan. Adehhh! fikir-fikir balik rasa macam nak tersenyum simpul sendiri. Patut ke cha delete semua entry tuh? atau biar je entry tuh sebagai kenangan masa duluu? Give me the best answer what should I do?

6 comments:

  1. simpan je . akan menjadi memori sampai ke"tua" . mase tua nanti bace balik . mesti happy jugak hidup remaja . hehe . :)

    ReplyDelete
  2. tk pyah buang . juz hide jea laa . ktea jea bole bce . org laen tk dpt bace . ;)) .this way is better yaww (!)

    ReplyDelete
  3. no need la cha...
    thats our life b4...
    kngn, kalo pdam t da xde memories yg bez nk ngat lgik... =)

    ReplyDelete
  4. Okay, let them be as my memories. thanks guys ^^

    ReplyDelete
  5. my first visiting here, nice to know ure blog.

    ReplyDelete
  6. Fai ; thank you, keep enjoying here :)

    ReplyDelete

I value your comment :)