Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Monday, October 04, 2010

What can I call you? Damn Faker?

Cha baru balik daripada sekolah. Surfing internet nak lepaskan penat. Then, ada kawan lama Cha ShinMei Lee dia bagitahu Cha. Dia beritahu yang ada seorang perempuan gunakan photo Cha. OMG! Now, I just wanna kick her ass because she's using my pic without my permission!! Okay cha bersabar. Dont let your stress to control you. Tapi apa-apa pun, saya nak mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih sebab sudah promote photo saya yang tak berapa cantik itu. Thanks LOL, faker! :)

Lemme Show You Her Facebook Profile & Profile Pictures





Can you see the sign of a  ROUND ? That's my own photo. There's another girl's photo that She used! Perempuan tu dah "Edit" photo Cha sampai jadi buruk sangat. Ergh =,-" Such a low mind. Macam bestie perempuan Cha selalu cakap "Pemikiran tahap keberapa Megabytes nii? Eii takutnya! " Okay Cha tak nak mengutuk dia lagi. Pity her for sure. I hope she.ll appreciate apa tuhan dah beri kepada dia. Okay babe, I would not "sound" you, babe. just think deeply what you had done to us!

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)