Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, October 19, 2010

Result Trial Spm 2010. Spm? Just around the corner!

Haihh, Cha rasa macam nak cepatkan je masa berlalu. sebab tak sanggup lagi nak bersekolah memakai uniform geli-geli. hehe. bukan apa, rasa badan ni macam dah letih gila nak ke sekolah setiap hari. ecewahhhh! bercakap macam orang tua pula. haha. SPM 2010 akan berlangsung pada 23/11/2010. Perkara yang paling menyedihkan ialah my birthday jatuh pada 20/11/2010. Uwawawawawa ;'( Malang betul nasib saya kan kawan-kawan? Orang sambut birthday dengan partay sana partay sini, saya sambut birthday party dengan ketekunan belajar sebab nak SPM. Dah la tak nak cerita lagi hal ni. sakit hati tahu tak? tahu tak apa itu sakit hati? ermm tahu tak apa. Hmmmmmmmmmmm.

Ni saja nak habaq tadi kat sekolah cek dapat anugerah kokurikulum. hehe. ramai jugak la pelajar yang dapat dalam 200 lebih. Cha tak bagitahu lagi mum Cha pasal hal ni. bagitahu followers dulu. ^_______^ Hari ni juga Cha dapat result Trial Spm Cha. . nak tahu cha dapat berapa? huhuhuhuhu. fikir kejap dulu yeee.. huhu. Cha bagitahu markah gred jelaa eh. nak bgtaw markah peratusan tak ingat laaa.

Bahasa Inggeris- A
Matematik Modern- A
Matematik Tambahan- B- (okayy saya nak cakap "SUCK!!" boleh tak? ;( )
Agama- A
Physics - A ( sebenarnya dapat B tau tadi, lagi 2 markah nak dapat A, rupanya cikgu silap kira markah, haihh wat saspens jee, hehe )
Kimia - B+
Prinsip Perakauanan - A
Sejarah - A
Bahasa Malaysia -A

Cha rasa happy sangat tapi ada rasa tak puas hati juga. Sebab cha tahu kalau cha berusaha lebih tekun lagi mesti boleh dapat A's. Sebenarnya Cha dapat A pun bukan strong A. beberapa subjek je dapat A+ dan A. yang selebihnya A- Sekarang kan government tumpukan yang kat A + je tuk masuk universiti. Matilah sayaa...

Cha rasa sebab-sebab cha tak dapat A's  sebab  masa Trial Exam, cha boleh lagi online Facebook lah, tengok Youtube lah macam-macam lagi. Sampaikan ramai friends kat Facebook Cha igt yang cha ni tak bersekolah sebab asyek online je. Hahahaha! adehhh T______T

Tapi belum lagi SPM kan, kalau SPM nanti, kalau cha dapat A's,, Cha belanja korang semua ais krim Malaysia!! alaa ais krim yang warna-warni tuhhh. hahahaha. Betul laaaa, Cha tak main-main tahu! Pray for me yahh,friends :))

2 comments:

I value your comment :)