Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Friday, October 29, 2010

Spend Time With Ain

Hari ni cha dan Ain decide nak buat homework sama-sama memandangkan SPM tak sampai lagi sebulan >,<" So, we decide to spend our time at Burger King Klcc by doing our homework. Oh gosh! sangat banyak homework! gila . Sampai saja di situ, beli burger then cari tempat yang privaci sikit. Beberapa jam juga lah kiteorg  menghabiskan masa di situ, buat macam rumah sendiri. hahaha. Yang paling kelakar bila pekerja kat situ tengok je kiteorg buat homework dengan meja bersepah dengan buku-buku dan makanan. aishh. dalam hati mesti dah menyumpah seranah kat kiteorg hehe xD


Dalam pukul 7.30 macam tuh, kiteorg dah siap dan Ain cakap nak pergi ke masjid. katanya untuk mendirikan solat lima waktu! hehe . tak leh blah ayat. Ain pun dah berubah sekarang sebab keluar pakai tudung :) Cuma Cha je tak dpt hidayah lagi. On the half way nak pergi masjid, daripada jauh Cha nampak macam member Cha, ucie .. ! tgok muka macam familiar gila. nak tegur tapi takut malu kalau salah orang. then biarkan je la. Tak terfikir pulak nak call dia tanya betul ke dia ada kat klcc. sampai rumah baru call then rupa2nya betul ! erghhh! gila marah dia dekat saya! haish I bukan sengaja taknak tegur tp tak pasti sebab saya kan rabun takut salah orang! waktu malam pulak -,-"

Ni baru sampay rumah. kaki saya sangat lenguh macam nenek tua taw sekarang! hmph.


Amboii, kusyuknya study, pelajar SPM cemerlang 2010 ni. jangan main-main! hahaha ;D
Menyelam sambil minum air, 
sambil belajar sambil bersnapping . haha

Sudah sudah ! pergi belajar la Cha!

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)