Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, October 07, 2010

Something Special Bout Them

Hari ni Cha ada exam Sejarah 1 dan Sejarah 2. Then, habis exam pergi KLCC nak pergi beli barang. Dengan berbekalkan baju sekolah dan buku-buku nota sejarah yang berat, pergilah kami bertiga menapak di KLCC. One of my friend singgah Kinokuniya nak beli stationery. Then, berjalan-jalan di setiap butik terhehat yang ada di situ dengan memakai baju geli-geli (unifrom sekolah). Sebenarnya mahu survey semua barang yang ada, apa trend terkini,  makin lama- makin lama, hati naik meluat & bertambah sakit hati tengok semua barang-barang yang sememangnya AWESOME & GORGEOUS! Haish >,<" Sebabnya duit yang dibawa hanya duit untuk ke sekolah saja. Dalam hati kecil. "tunggu la nanti lepas aku dah ada betul-betul freetime lepas SPM dan masuk income, habis korang aku sapu!" hahaha. ececehhhh mampu pula aku ye? Selepas kaki terasa lenguh macam nenek tua, kami berjalan mencari tempat untuk lunch. Berborak sangat lama sampai tak ingat dunia. (biasalah kami kan perempuan) Tuppp tupppp...... pukul 4 petang sudah. Okay time to go home! On the way balik, ain sempat cakap " orang trial exam bukan main lag baca buku, tapi kita ni, bukan main lagi berjalan-jalan buat macam tak ada apa yang berlaku" . Hihihihihi ^^ Chillax la Ain sayang :)

Tadi Cha tengok pictures lama dalam lappy cha, Cha terasa macam suka pula dekat gambar ni. Gambar dah lama sebenarnya tapi Cha tak upload lagi dekat mana-mana accounts. Sayang korang tahu!

Location ; Taman Tasik Perdana


Picture ni nampak solehah, kan? hhahaha
Dari kiri >> ain, kyra , Cha
Dengan diorang lah cha mengadu nasib, otak pun boleh tahan nakalnya. naked sama-sama. whooaaa! 


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)