Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, October 08, 2010

Sebab-sebab desperate gila nak "bercouple" !

siapa yang pernah rasa macam ni? Hahhaha. baik mengaku, dalam hati pun mengaku jugak :)
Meh sini rapat-rapat dekat-dekat sendat-sendat Cha nak berkongsi dengan korang . Sebab-sebabnya ialah ;

Rasa ingin disayangi
>>Bila kita ada pasangan, ada orang yang take cara tentang kita. Sebagai contoh , Demam sikit je, tapi risau dia bukan main lagi. sampai nak datang ke rumah kononnya nak menjaga bagi cepat sembuh. hahaha. So, siapa yang tak ada pasangan, mesti rasa lagi sedih sebab demam sorang-sorang tak ada siapa nak mengadu. betul ke tak?


Rasa diri itu cantik gila / handsome gila dan patut ada pasangan
>>Okayy one word from me "Euhhhhhhhhh!!" Puas? hehehe. aish, kita tak boleh too proud of ourselves sebab itu takbur. ececehhh:P Memang kita patut bangga dengan diri sendiri but dont over limit. Kat dunia luar ramai lagi perempuan cantik dan lelaki handsome yang single. Itulah yang membuatkan SAHAM diorang sentiasa naik tak turun-turun! hahaha.

Ada orang untuk back up kalau apa-apa terjadi
>>Selalunya perempuan yang macam ni, dia akan rasa lagi selamat kalau ada boyfriend. Bak kata mereka " Lu siapa nak usik gua! Bawak semua kaum lu standby lu olang punya tempat! Nanti balak gua datang! " Haaaaa, macam ni laaaa . sorry kalau terasa. i dont mean it.


Perlu survey siapakah lelaki / perempuan yang terbaik untuknya
>>whoaaaa! bagus gila kalau orang macam ni kan. hahaha. Kena test dulu setiap seorang then pilih yang terbaik untuk dijadikan sebagai pengantin. Cehhh -,-. Kalau lelaki buat cha macam ni, Penumbuk padu cha bagi kat dia! :P

1 comment:

I value your comment :)