Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, October 13, 2010

Saya Dah Bosan dengan "I Love You" (!)

Kepada sesiapa yang ada partner sekarang, Cha nak tanya. Selalu tak partner korang tu ungkapkan ucapan "ILOVEYOU" . Everyday, every last message or every second? Lama-lama bosan tak? Kalau Cha kan, Cha bosan tau. hihii honestly :D Lama-lama kita rasa macam perkataan tu dah sebati dalam hidup dan macam dah tak ada nilai. So, mulalah kejadian yang membosankan dalam aktiviti cinta korang. Pastuh muncul orang ketiga, pastuh curang pastuh blablablabla~ Lu pikir la sendiri!

Cha nak kongsi dengan korang semua macam mana nak ungkap perkataan "ILOVEYOU" ;


Sekalikan ucapan "I Love You" dengan Hadiah 
>> Siapa tak suka hadiah kan, haha semua orang nakkan hadiah. apalagi  bila hadiah tu diberi oleh orang  yang kita paling sayang. Confirm setiap hari , setiap masa nak tengok je hadiah tuh! tak muak-muak. hehehe. Apalagi masa partner korang beri hadiah tu dengan ucapan "Iloveyou,my sunshine / Iloveyou,my soul or whatever " . Lagi la korang rasa dunia tuh korang yang punya. hahaha. tak kisah berapa ramai orang sekeliling, rasa macam nak peluk-peluk je si dia ketat-ketat. Cehhh! :D     *Jealous gilaaaaaa okay! =,-"


Jangan ungkapkan "I Love You" setiap masa
>> Mestilah di ingat bahawa perkataan tu sangat berharga. Ungkapkan bila anda betul-betul sayang kat si Dia. Bila perkataan tu jarang didengar, nilainya akan melonjak naik dan apabila sekali perkataan itu diungkapkan,, perasaan sayang pada si Dia itu akan menjadi membuak-buak macam lava gunung berapi malah lebih daripada tu!!





No comments:

Post a Comment

I value your comment :)