Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Wednesday, October 20, 2010

Perangai Pelik Bila Sudah Jatuh Cinta

Antara perangai pelik yang akan muncul apabila anda sudah mulai jatuh cinta pada si Dia! Jengggg Jengggg Jengggg.......

Perangai 1 
>> Kalau anda tak dapat dengar suara si dia ,anda rasa moody saja sepanjang hari. Lebih teruk lagi semua perkara dibuat tak betul, ada je complaint. Tapi, bila dah dengar suara si Dia, tetibe je mood masam tadi bertukar jadi happy gila-gila macam dunia ni anda sorang yang punya ! 

Perangai 2
>>Dalam banyak-banyak kawan, Si Dia sorang laa yang anda asyik ingat walaupun anda belum diijabkabul sebagai pasangan. kekekeke :D  Tak habis-habis Si Dia. Kalau dapat lupakan pun, mungkin sekejap sangat then teringat balik. Pernah tak anda rasa macam ni? jujur jelahh dengan diri sendiri . hehehehe :)

Perangai 3
>>Satu hari, Si dia cerita tentang kawan dia yang baru, dia beritahu yang kawan dia tuh "good-looking" juga orangnya! Mesti anda akan rasa bengang sangat dalam hati. Kalau tak bengang, rasa macam peluang nak bersama si Dia HANCURRR!! Lepas tu, moody sepanjang hari disebabkan frust terasa diri tuh tak cukup perfect!

Perangai 4
>> Anda sentiasa berasa "confuse" sebab anda nak sangat tahu apa perasaannya kepada anda. So, anda akan buat suatu plan! Plannya ialah buat sesuatu yang akan membuat si Dia jealous! contohnya anda keluar dengan orang lain. Kalau Si Dia jealous, anda akan berasa gembira sekalii !! tapi kalau si dia tidak menunjukkan sebarang tanda yang menunjukkan cemburu, anda akan rasa "hampeeehhhhh" dan pedih ulu hati.

Perangai 5
>> Anda akan menjadi Professional Stalker!! hahahaha congrat to you!! huhu. Anda akan sentiasa check wall facebook si Dia, new friend si Dia dan semuanya tentang dia! Kalau anda nampak je orang ketiga yang cukup mesra berchatting dengan si Dia. Mulalah anda nak view profile facebook orang ketiga berkenaan. dan complaint semuanya pasal dia. haihh no good no good :)


agak-agaknya, betul tak apa Cha tulis ni? hehehhhee. Anda tergolong dalam perangai ke berapa yee? Kalau Cha dalam perangai ke-4 ! hahaha.

Tepuk dada tanya hati. huhuu :)

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)