Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, October 24, 2010

Kenalpasti Rambut Anda dan Lihat Bagaimanakah Anda!

RAMBUT LURUS
>>bijak, seorang yang happy, bergaya, cembu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

RAMBUT KERINTING TEBAL
>>kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

RAMBUT KERENTING NEGRO , haha
>>bijak, ego, cemburu buta, romantic , memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

RAMBUT IKAL MAYANG
>>bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kanseseorang dengan kesilapan lalu.

RAMBUT HALUS/LEMBUT
>>bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

RAMBUT SIKIT
>>bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego,dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

RAMBUT PERANG
>>kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf,sosial dan bijak lari daripada masalah.

RAMBUT TEBAL
>>bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan, dan pandai mengambil hati seseorang.

RAMBUT KUSUT
>>sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan. (contohnya macam Dr Rozmey, even rambut dia yang ""mahal"" tuh, tp dia bijak kan? haha )

RAMBUT BERUBAN
>>kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

TIADA RAMBUT

>>(Botak) ..kesian  :((


SUMBER;
Dato' Dr. Fadhilah Kamsah


Agak-agak korang, rambut Cha jenis rambut yang mcm mana? Hehe

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)