Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, October 24, 2010

Im sad for no reason !

Sejak daripada semalam (Sabtu) lagi Cha rasa macam ada sesuatu yang hilang dalam diri Cha. Cha rasa nak marah, tak boleh nak kawal kemarahan, asyek buat kerja tak mendatangkan faedah seperti online 24 jam dan banyak lagi. Haishh! selalunya Cha jadi macam ni sebab ada perkara yang Cha tak puas hati. ada perkara yang hati Cha nak dapat, tapi tak dapat. Sebab Cha tahu amatlah susah nak dapat apa yang hati Cha nak tuh. Semakin cha fikirkan, semakin sakit hati Cha. haih-,-" kenapa la bila semua friends kat facebook saya postkan status sesuatu yang berbunyi happy gila2, padahal masa tuh saya tengah sedih gila2?!! Okay saya tahu hidup ada naik ada turun. tak setiap hari kita rasa happy je, tul tak? tapi Cha nak macam tuh. rasa happy je setiap masa, apa kita nak mesti dapat, hahaha. banyak cantik muka kau , Cha!
Dah malas la nak fikir kan hal ni lagi. sepatutnya Cha tumpukan perhatian kat pelajaran sebab spm tak sampai sebulan je lagi! Ni cara-cara yang Cha akan buat ;

Kurangkan online 
>> Sebab kalau Cha online je selalu, makin sakit hati sebab akan ada je "budak" yang menyakitkan hati. Pastu, perasaan jealous pun ada juga! kekeke :D

Banyakkan belajar
>> Lebih baik belajar daripada online, taklah kena dera dengan cikgu masa kat sekolah nanti sebab tak siap kerja yang dia beri

Ceritakan masalah kepada seseorang
>> Cha rasa cha tak akan buat cara ni, sebab Cha jenis yang susah nak cerita masalah dekat orang. Tak reti nak bina ayat yang pertama. dalam hati tahu nak cerita masalah mana, tp tak tahu nak translate dalam percakapan. haha. kesian cikgu BM Cha sebab dapat anak murid mcm Cha

Oh ya ! lagi satu. Tadi cha beli Veet di farmasi, tujuannya untuk letak di armpit. But before pakai di armpit,  cha try la sapu kat betis Cha untuk testing the power. kekekeke :P  Selepas tu, bulu-bulu kaki semuanya gugur tanpa dicukur, Erghh! nyesal tau letak kat kaki, sebab sebelum ni saya tidak pernah mencukur bulu kaki. Bulu kaki cha bukan lebat . Halus dan jarang-jarang. so bila pakai pendek, tak akan nampak bulu kaki. kecuali lah bila diteliti betul2 pakai kanta!  hahaha. Mungkin lepas ni bulu kaki akan semakin lebat, erhh tamohh! dah jadi mcm lelaki. uwawawawa ;(


p/s ; janganlah pandai2 beli Veet kalau bulu kaki anda memang sudah halus pada awalnya.wink wink ^_<

p/s/s ; Cha akan kurangkan on9. insya Allah kalau iman cha kuat. hehehe ;p

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)