Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, October 27, 2010

Dasar Lelaki !

Wahhhh. dah beberapa hari Cha tak edit blog. Mesti followers semua rasa dah bosan sebab setiap kali tinjau ke blog cha, langsung takde update apa-apa. Hehe. sorry ya guys ^______^ Im kinda busy with my study, tuition classes, and school stuff. Ohh malam yang terindah ni, cewahh! haha Cha nak bagitahu perasaan tak puas hati terhadap lelaki!! hahaha. Ooooo kepada lelaki di luar sana janganlah marah cha ye, sebab yang buat macam ni kaum korang juga ^_^ .
Cerita nya begini. hal ni terjadi kepada kawan karib saya (namanya dirahsiakan) . Dia dulu pernah couple dengan seorang lelaki. okay lelaki tuh berjaya mencairkan hati kawan saya ni. sebab lelaki tu bukan saja HANDSOME malah EDUCATED PERSON. wahhh, siapa taknak kan?Cha sorg je taknak. kekeke :P Pada mulanya mereka berdua ni couple, but akhirnya clash sebab ada masalah tertentu, tetapi selepas clash diorang still contact lagi. Dan kawan karib Cha ada simpan perasaan sayang dekat lelaki tu. lelaki tuh pun pernah menyatakan isi hatinya kepada kawan Cha .

Lelaki ; Actually, I ada simpan lagi perasaan benci sayang dekat you eventho kita dah takde pape relationship, but I takut I terlampau busy dengan study I sampai I takleh nak layan you, lagipun you nak SPM kan, so I taknak ganggu emosi you nanti sebab I
Member ; oh yeker, okay la kalau macam tuh

Dialogue ni member Cha cerita balik kat Cha. Wahhh, ayat lelaki tuh bukan main membastik lagi kan kan? sampai membuatkan  perempuan pun boleh ada harapan yang tinggi kat dia. Tiba-tiba, lama kemudian ( baru sebentar td jam 12:30 pagi ) Member cha call , then she said that guy had found someone else ! OMG! Dasar Lelaki bukan ? Kenapa boleh jadi begini? dimanakah lelaki tulen sejati pada zaman ini? haha ayat aku.



Okay I have another story here that can be related with topik kita sekarang "DASAR LELAKI" . That my own experience. Seperti yang korang tengok di sebelah kiri blog Cha, Cha ada letak dah berapa hari Cha be as a single girl . Dekat setahun juga ^^ Sebelum ni ada juga la beberapa lelaki yang minta kahwin couple dengan saya. Tapi saya tak terima dengan alasan nak fokus pada SPM. Then most of them answered me , its okay, i boleh tunggu you. lepas habis SPM . Tetapi SEKARANG, kesemua daripada mereka dah ada "in relationship with" someone kat status Facebook diorang. Heloooo, you are such sweet talker okay! cha bukan marah sebab diorang tak tunggu Cha, but dia cakap tak serupa bikin. kalaulah diorang boleh tunggu saya, mana tahu hati saya boleh cair sebab hati saya memang keras pun selama ni. ekekeke :P

Kepada lelaki , sorry a lot . i have to say this ! its real story from me. not a story mory .

mata steam, actually kurang tidur :D


P/s ; sebenarnya Cha bukan tujukan kepada semua lelaki, cuma sesetengah saja , so jangan salah faham ^^
P/s/s ; cukupkan tidur supaya mata sentiasa segar . hahaha

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)