Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, September 26, 2010

Kenapa perempuan mulut suka bising?

Sebelum tuh na minta maaf bagi pihak saya sendiri sebab post kali ni tentang perempuan yang suka bebel. Okay "mak" adalah insan yang sgt menyayangi kitaa. Apa kita buat semuanya dia na tahu. Dia suka menasihati kita. tapi kadang2 tuhh sampay naikk panas anak telinga ( ade ke anak telinga? ank tekak adelah ;p ) mendengar kata-kata mereka. Kadang2 mereka bisingg sampay xtahu na cakap ape lagi, so mulalahh ungkit cerita lama untuk menambahkan isi2 penting untuk  kebisingan mereka. HAHAHAHA. Hal ni berlaku kepada mum saya. Saya sangat2 tention taw x? hurmm tolong laaa berhentii ( jeritan hati kecil ) . Cha sendiri takut kalau suatu hari nanti Cha dah ada anak (na kembar :D) , cha akan jadi ibu yang sgt suka bisingg. smpy anak Cha rasaa na saletipp je mulut Cha. hahaha. Ya sgt takuttt ouhhhh. Bagi pihak suami pulakk, mestilah diorang frust kan dpt isteri yang mcm radio. 24 jam bisingg kecuali masa tidur. hahaha. *eh da masukk chapter suami isteri pulak.hahaha merapu je si Cha ni. Okay berbalik kepada saya yang masih mudaa(ececehhh :P) Saya tak banyak complaint tentang sesuatu perkara. Kalau sy tak puas hatii, saya lebih suka diamkan diri. Dan tgokk apa diorang buat, kalau terbuktii diorang salah, saya akan tergelak sorang2 dalam hati (hahahhahaa!;D) Jahat tak sy? Sekian sajaa story mory saya pada entry kali ini. Bukan apa, Cha baru je kena bising ngan mum tadiii. Telingaa ni masihh panasss lagii. hihihihi ^^

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)