Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, August 10, 2010

Ramadhan

Sungguh sekejap masa berlalu kan , 9.01.2009 . Tarikh ni sangat penting untuk aku, sebab ayah dah pergi, pergi untuk selama2nya. Tahun ni tahun kedua aku dan mum x raya sama dengan ayah. ayahh, Sumpah na peluk ayah,na ayah manjakan, bila kena marah dengan mum,ayah g backup. hehehe . Tapiii..... semua tu xde lagi,, ayah dah pergi. pergi untuk selamanya.  ;'( ;'( ;'( Ayahh,, sangat2 rinduuuu kat ayah tahuu takkkk?????? SUMPAH DEMI ALLAH. U janji, U akan berubah jadi anak yang baik, akan banyak2 kan doa utk ayah. xnak buat dosaa,akan berubah jadi perempuan lebih baik suatu hari nanti,akan belajar bersungguh2 untuk bangga kan mum dapat didik seorang anak sehingga berjaya. Ayah na tahu x? Mum smpy pergi Pahang kat kampung na tempah baju raya taw. haha. sebab kat KL semuanyaa tempahan full. hahaha. Tapi U beli siap ja, sebab x dapat pergi Pahang sebab exam PRA TRIAL. Baju  ayah ada lagi kat dalam almari, baju warna putih & batik.Bulan puasa ni U tak nak tinggal puasa tanpa sebab lagii,, U na banyak berdoa supaya hati lapang jawab exam. Ayah x dapat tengokk U pegang ijazah kan? Insya-Allah akan dapat kalau berusaha.. Semoga ayah tenang kat alam tuhh,, U doakan ayah. U pasti ayah mesti dapat banyak nikmat kat situ sebab masa hidup ayah rajin solat,mengaji dan ramai cakap masa ayah dah lepaskan nafas terakhir, muka ayah tenang ja, Cuma U je sebagai anak yang jahil sgt tentang agama, U tahuu tuh semua tapi x semua  praktikkan.. U na jadi anak yang baikk , Insya-Allah suatu hari nanti..