Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Monday, July 26, 2010

photoshoot 5 budi

Hari sabtu lepas , mcm yg korang tahu kelas kami ada buat photoshoot untuk magazine sekolah kami , Biasalahh , kami kan form 5 . tahun depan da bebass dr baju2 geli(uniform) ! HAHA . So magazine tuh budak2 form 5 yg conquer ! hahaa ! Photoshoot itu di Taman Tasik Perdana . Ni laa gambar2 nyaa . 


  


CLASSMATES AKU YANG SEMUANYA COMEL2 <3

SIAPA LAGI MINAH 2 EKO NI . HAHA . R=AIN C=CHA L=KYRA


Sebenarnya banyak lagii , tapi malas laa na upload sebab nanti pecah rahsia kiteorg dengan kelass lain , ta surprise gituu ! hahaa . one more , penat laa cek na tnggu . dah laa lambat upload . makan space smpy pendrive aku full . 
Hahhh , korang mesti na gelakkan aku kann , xpe2 aku fahammm :"( aku kelakar kan pakai tudunggg . wekkk !:P peduli pulakk aku kann . HAHA . 
Kalau korang sukaaa ,, sila click button LOVE but kalau korang benci click butang "HATE" okayy .. 

ayah

Imissyousomuch . Seriously . Ayah , i love you so much ! So much ! I was thinking of your face . Look at me , smile at me . advise me . I remember the day that you leaves me alone with mom . Im crying right now . Can you hear what my heart is telling you now ? can ?! I promise one day i'll be a very good daughter for you . i promise,dad . you'll happy there .


p/s ; guys , sorry . emo sikit malam ni .